Persondataloven

Visens Venner i Vejle er omfattet af forordningen om persondata (GDPR)
Foreningens politik kan læses nedenfor.

Orientering herom er dels blevet bragt i foreningens Viseblad nr. 1 - 2018/19,
dels Udsendt på mail d. 2. juni 2018 til alle medlemmer med mail adresse.

Begge steder ledsaget af følgende:

 

Kære visevenner

 

 

Visens Venner i Vejle er også omfattet af Den nye persondataforordning (GDPR)

 

Du kan her se hvordan vi fremover vil gøre det i Visens Venner i Vejle.

 

Kan du IKKE acceptere, at vi gemmer oplysninger om dig og bruger dem som beskrevet,
bedes du svare på
bjchrist@stofanet.dk eller 22976297

 

Nævnte oplysninger er desværre nødvendige for, at vi kan drive vores forening.

 

Venlig hilsen
Visens Venner i Vejle

 

 

Politik for persondataloven for Visens Venner i Vejle
som følge af EU’s persondataforordning (GDPR)

Trådt i kraft 25. maj 2018

 

Visens Venner i Vejles dataansvar:

 

Nedenfor følger bestyrelsens vurdering af, hvordan foreningen kan leve op til EU's nye regler for behandling af personoplysninger.
Vi vil sikre, at dine personoplysninger behandles på en gennemsigtig måde, som du kan være tryg ved.

 

Behandling af personoplysninger:

 

Vi registrerer kun oplysninger, der er relevante for foreningens drift.
Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige for foreningen.

Formålet er administration af foreningens medlemsregister, så vi har styr på, hvem der er medlemmer, og hvordan vi får kontakt med medlemmerne.

 

Det er oplysninger, du selv giver os.

 

Følgende oplysninger registreres:

 

Navn

Adresse

Mailadresse

Telefonnummer

Indmeldelsesdato

Kontingentbetalingsdato

Udmeldelsesdato

 

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger:

 

Foreningen har behov for disse oplysninger om dig for at kunne varetage medlemshåndteringen.

Herunder kontingentopkrævning, udsendelse af indbydelser, beretninger, samt øvrige

informationer, der er relevante for dit medlemskab.

Foreningen beder ikke om, og opbevarer derfor heller ikke, personfølsomme oplysninger.

 

Den dataansvarlige for Visens Venner i Vejle:

 

Dataansvarlig er foreningens formand.
Formanden og øvrige bestyrelsesmedlemmer fremgår af hjemmesiden
http://www.visensvennervejle.dk

 

Ovenstående politik for Visens Venner i Vejle finder du på hjemmesiden

 

 

Bestyrelsen for Visens Venner i Vejle